Rioolrenovatie in Gent

Heeft u regelmatig te maken met kleine rioollekkages of -verstoppingen? Dan is dit vaak een teken dat uw riool niet meer in optimale staat verkeert. Nu kunt u overwegen om de riolering te laten vervangen. In veel gevallen is dit echter nog een stap te ver. Rioolrenovatie kan namelijk een zeer goede oplossing zijn. Daarna ligt uw riolering er weer bij als nieuw! Voor deze rioolreparatie kunt u in de regio Gent terecht bij onze experts. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak, en deze zetten ze graag voor u in!

Relinen bij rioolrenovatie

Wanneer wij riolering renoveren, maken wij in de meeste gevallen gebruik van de riooltechniek relining. Hierbij brengen we een kous aan in het riool. Dit doen we via een put, waardoor het riool openbreken niet nodig is. Dat scheelt veel overlast! We zorgen er vervolgens voor, bijvoorbeeld met behulp van UV licht, dat de kous uithardt. Daarna is er als het ware een extra laag in de buizen ontstaan, die de zwakke plekken bedekt. Daardoor kan uw riolering daarna weer jaren mee.

Benieuwd geworden?

Bent u benieuwd geworden en wilt u weten of rioolrenovatie in uw woonsituatie mogelijk is? Contacteer ons dan. Vul het online formulier in, of bereik ons telefonisch op het nummer 033 - 03 28 36. Onze medewerkers geven u met plezier meer informatie. In Gent en omstreken zijn we bij rioolrenovatie uw betrouwbare specialist!