Rioolvliegjes in Gent?

Ziet u de laatste tijd grote aantallen rioolvliegjes in uw woning rondzwermen? In veel gevallen is dat een slecht teken. Het wijst dan namelijk op rioollekkage. Dit kan tot merkelijke overlast leiden. Het is daarom verstandig om zo snel mogelijk een specialist naar uw riolering te laten kijken. Hiervoor kunt u in de regio Gent terecht bij ons bedrijf. Onze medewerkers zetten hun uitgebreide kennis en kunde met plezier voor u in!

Rioolvliegjes, motmuggen of latrinevliegjes in huis?

Misschien denkt u dat het om drie verschillende insecten gaat, maar rioolvliegjes, motmuggen en latrinevliegjes zijn hetzelfde diertje. Normaal gesproken treft u ze in de riolering aan. Als er een scheurtje in het riool ontstaat, kunnen ze de buizen verlaten. Op de plek van de lekkage vormt zich een sliblaag. Dat is voor deze vliegjes de ideale plek om zich vlug te kunnen voortplanten. Daardoor heeft u al snel niet alleen met een lek in uw riolering, maar ook met grote hoeveelheden rioolvliegjes te maken. De rioolvliegjes nemen allerlei onhygiënische bacteriën mee uit het riool. Een extra reden om de overlast snel te laten verhelpen door een expert!

Contacteer ons

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Of wilt u zo vlug mogelijk gebruikmaken van onze diensten? Voor rioolvliegjes bestrijden kunt u in Gent en omgeving altijd contact nemen met onze medewerkers. Vul het online formulier in, of bel ons op het nummer 033 - 03 28 36. We zijn u met plezier van dienst!