Rioolstank in Gent?

Ruikt u de laatste tijd een wat muffe, vochtige lucht in uw woning? Dat kan verschillende redenen hebben. Een belangrijke oorzaak kan rioollekkage zijn. Niet alleen is de geur vervelend; de lekkage kan bovendien voor behoorlijke schade zorgen. Het is daarom verstandig om zo spoedig mogelijk er een professional bij te halen. In de regio Gent kunt u hiervoor terecht bij onze experts. We beschikken over jarenlange ervaring als allround rioolvakman. Met enthousiasme zetten we ons ook voor u in!

Weg met de rioollucht in huis

Stankoverlast kan op verschillende locaties in uw woning naar voren komen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de badkamer, keuken, kruipruimte of hal. Waar u de geur ruikt, bevindt zich niet automatisch het lek in de buurt. Het kan erg lastig zijn om de precieze bron van de lekkage te vinden. Gelukkig kunnen onze experts u daarbij uitstekend van dienst zijn. Als het lek wordt gerepareerd, bent u ook al snel van de rioolstank af.

Meer weten?

Kampt u met rioolstank in huis? We helpen u ervan af! Voor meer informatie kunt u contact met ons nemen. Hiervoor vult u het online formulier in, of belt u ons. We verwelkomen u graag als klant!