Rioollekkage in Gent?

Ruikt het de laatste tijd muf in huis? Merkt u rioolvliegjes op in uw keuken of badkamer? Het zijn signalen die wijzen op rioollekkage. Dit kan aanzienlijke overlast en schade veroorzaken. Het is daarom aan te raden om er zo snel mogelijk een specialist naar te laten kijken. In Gent en omstreken schakelt u hiervoor onze specialisten in. Onze ervaren vakmannen zijn u met plezier van dienst.

Overlast door een lek aan uw riolering

Een lekkage aan uw riolering kan voor veel overlast zorgen. Niet alleen kan uw woning en bezit schade oplopen, ook kan er een vervelende rioolstank in uw huis ontstaan. Daarnaast kunnen er grote aantallen rioolvliegjes in huis voorkomen. Deze insecten komen uit het riool en nemen allerlei bacteriën met zich mee. Hoe eerder u in actie komt om de rioollekkage te verhelpen, hoe sneller deze bijgevolgen van het lek verleden tijd zijn.

Snelle spoedservice

Rioollekkage verhelpen moet vaak snel gebeuren. Daar weten onze medewerkers alles van. Daarom bieden we u een snelle spoedservice. We zijn voor dringende gevallen 24/24 en 7/7 bereikbaar. Dat betekent dat u ons op elke dag op elk moment kunt bellen! Na uw telefoontje naar 033 - 03 28 36 komen we zo snel mogelijk naar u toe. In de regio Gent kunt u op ons rekenen bij rioollekkage!