Rioolreparatie nodig in Gent?

Riolering is één van de belangrijkste voorzieningen in ons dagelijks leven. Toch staan we hier eigenlijk pas bij stil als de riolering niet meer werkt zoals het hoort. Verstoppingen en lekkages zijn de meest vervelende rioolproblemen, deze veroorzaken meteen veel overlast en moeten zo snel mogelijk hersteld worden. Onze vakmannen begrijpen dit als geen ander, en staan daarom dag en nacht klaar voor het uitvoeren van rioolreparatie in en om Gent.

Rioolreparatie omvat alle werkzaamheden aan riolering, zoals het verhelpen van verstoppingen en lekkages, het verhelpen van rioolstank en het vervangen van versleten onderdelen. Wanneer er gebreken zijn aan uw riool, komen wij deze graag voor u herstellen! Onze bedrijfswagens zijn uitgerust met al het benodigde materiaal, wij kunnen het probleem vrijwel altijd direct voor u oplossen.

Onze werkwijze

Zowel kleine als grote rioolproblemen zijn bij ons in goede handen. Kleine gebreken kunnen wij meestal direct verhelpen. Wanneer wij op gebreken stuiten van grotere omvang, zoals leidingen waarin breuken zitten, verzakte leidingen of leidingen waar wortels naar binnen groeien, zullen wij eerst een grondige inspectie uitvoeren zodat duidelijk wordt waar het probleem precies ligt. Op deze manier kunnen wij vervolgens zo doeltreffend mogelijk rioolreparatie uitvoeren. Natuurlijk geven wij u, voordat wij onze herstelwerkzaamheden gaan uitvoeren, een indicatie van hoeveel de reparatiewerkzaamheden gaan kosten. Wilt u en afspraak maken in de regio Gent? Neem dan contact met ons op.