Rioolinspectie in Gent

Heeft u vaak last van stank, verstoppingen of andere rioolproblemen? Dan kan het zijn dat er iets grondig mis is met uw rioolstelsel. Wellicht heeft u een oud huis en daardoor oude rioolbuizen, of wellicht zit er ergens opgehoopt vuil dat steeds weer voor problemen zorgt. Ook kleine scheurtjes kunnen u overlast bezorgen.

Ons bedrijf kan in de regio Gent uw leidingenstelsel bekijken door rioolinspectie toe te passen. We gaan dan met een hele kleine camera het stelsel in, om vervolgens via een scherm de staat en de ligging van de buizen te bekijken. Op die manier kunnen we snel en gedetailleerd zien waar het probleem zich bevindt, zonder dat er hak- of breekwerk aan te pas hoeft te komen.

Camera inspectie

Zodra u ons belt maken we een afspraak om bij u thuis langs te komen. Bij spoedproblemen proberen we altijd zo snel mogelijk langs te komen. We bekijken de situatie en bespreken uw eigen bevindingen. Voordat we dan aan de rioolinspectie beginnen, zorgen we ervoor dat de riolering gereinigd is. Alleen op die manier kunnen we een duidelijk beeld krijgen van eventuele problemen. Als we de camera in het rioolstelsel laten zakken, kunt u met ons meekijken op het scherm. Aan de hand van de camera inspectie trekken we een conclusie en stellen we samen met u een plan van aanpak op om de gevonden problemen aan te pakken. Na de rioolreparatie is de hinder vlug voorbij! In Gent en omstreken kunt u op ons rekenen.