Wij ontstoppen in Gent 24/24

Het ontstoppen van leidingen is een vak apart. Omdat de oorzaak van de problemen vaak niet direct aan de oppervlakte zichtbaar is, is uitgebreide kennis van riolering essentieel om het probleem goed te kunnen oplossen. Onze experts hebben jarenlange ervaring en staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om uw leidingen te ontstoppen. Van riool tot (hemelwater)afvoer: voor alle ontstoppingswerkzaamheden kunt u op ons rekenen.

Veilig, snel en schoon

We raden altijd aan om eerst te kijken of u de verstopping zelf kunt verhelpen met een ontstopper. Lukt dit niet? Dan is het verstandig om een professional in te schakelen. Doet u dit niet en gaat u toch zelf aan de slag? Dan is de kans groot dat u een beschadiging toebrengt aan de leidingen en de schade alleen maar groter maakt.

Ons ontstoppingsbedrijf beschikt over speciaal uitgeruste voertuigen, een hogedruk unit met eigen watertank en al onze medewerkers zijn zeer ervaren. De meeste verstoppingen lossen we binnen een uur op! We werken altijd veilig, snel en schoon. U heeft zelf nergens omkijken naar en kunt uw verstopte afvoer nog dezelfde dag weer in gebruik nemen.

Schakel onze rioolservice in voor het ontstoppen van leidingen in Gent en omstreken. Bel vandaag nog voor een afspraak, advies of second opinion. We zijn u met plezier van dienst!